hírek

Külföldi nyelvtanulási program

Tisztelt Szülők!

Iskolánk a TEMPUS Közalapítvány számára felmérést végez a 9. és 11. osztályos tanulók külföldi nyelvtanulásával kapcsolatosan. Iskolánk az igényfelmérésre a felkérést késve kapta meg, illetve a pályázat részleteit még nem ismerjük.

Felhívjuk a figyelmet arra, hogy az igénylőlapok kitöltése nem jelenti automatikusan a gyermekek kiutazását, arra még külön pályázni kell.

A külföldi nyelvtanulási programról részletesebb információkat a Tempus Közalapítvány honlapján találnak.

Diplomás Pályakövetési Rendszer

Tisztelt Szülők!

Az Oktatási Hivatal Felsőoktatási Elemzési Főosztálya a 2019. szeptember 10-én elindult diplomantul.hu portálon tájékoztatást nyújt a Diplomás Pályakövetési Rendszer működéséről a felsőoktatási tanulmányokra készülő, 16–18 éves diákoknak és szüleiknek. Az alábbi linken https://www.diplomantul.hu/adminisztrativ-adatbazisok-egyesitese fontos információk olvashatók a diploma utáni helyzetről.

Üdvözlettel
Nyiri István
intézményvezető

Testnevelés igazolás

Tisztelt Szülők!

A köznevelési törvény értelmében a 2019/20-as tanévben az 5-8. és 9/Ny-12. évfolyamokon mindenkinek kötelező a heti öt testnevelés óra. Ebből két tanórára felmentést kaphat az a tanuló, aki legalább heti két órát tölt el aktív sportolással, edzéssel és ezt az edzője évente három alkalommal aláírásával igazolja.

Kérjük igazoláshoz az alábbi nyomtatványt használják: testnevelesigazolas1920.pdf

Akkreditált Kiváló Tehetségpont

Örömmel értesítjük önöket, hogy iskolánk a több évtizede folytatott kimagasló szakmai és pedagógia munka elismeréseként elnyerte az Akkreditált Kiváló Tehetségpont címet.

e-Ügyintézés

Tájékoztatjuk a Tisztelt Szülőket, hogy 2019. március 1. napjától a Köznevelés Állami Fenntartóinak Folyamat-egységesítése és elektronizálása (KAFFEE) projekthez kapcsolódóan minden intézményre kiterjedően megnyílt a KRÉTA rendszerben elérhető e-Ügyintézés felületen az online ügyintézés lehetősége.

Az e-Ügyintézés rendszer kezdőoldala: https://eugyintezes.e-kreta.hu/kezdolap

Az e-Ügyintézés rendszer részletes ismertetője: https://tudasbazis.ekreta.hu/pages/viewpage.action?pageId=17760714

A KAFFEE projekt tájékoztatója: http://kk.gov.hu/download/a/cd/52000/KAFFEE%20projekt%20t%C3%A1j%C3%A9koztat%C3%B3%20kiadv%C3%A1ny.pdf

események

Iskolai karácsonyi ünnepség

2019. december 20., péntek  

Téli szünet

2019. december 21., szombat   - 2020. január 5., vasárnap  

Szünet utáni első tanítási nap: 2020. január 6.

Központi írásbeli felvételi vizsgák

2020. január 18., szombat 10.00

Figyelem!

Az írásbeli felvételi vizsgák egy időpontban de különböző helyszínen lesznek a negyedikes és a nyolcadikos tanulók számára!

A negyedik osztályos diákok írásbeli felvételi vizsgája a Dunakeszi Fazekas Mihály Általános Iskolában lesz (2120 Dunakeszi, Radnóti Miklós utca 29.)!

A nyolcadik osztályos diákok írásbeli felvételi vizsgája a Dunakeszi Radnóti Miklós Gimnáziumban lesz (2120 Dunakeszi, Bazsanth Vince utca 10.)!

Kérjük, hogy a felvételiző diákok 9.30-ig érkezzenek meg a vizsga helyszínére!


Központi írásbeli felvételi pót nap

2020. január 23., csütörtök 14.00

(Csak indokolt hiányzás esetén, igazolás szükséges.)
Helyszíne mindenki számára a Dunakeszi Radnóti Miklós Gimnázium (2120 Dunakeszi, Bazsanth Vince utca 10)

I. félév vége, osztályozó értekezlet

2020. január 24., péntek